Rekola.cz „jedou“

Představte si, že jdete do restaurace, objednáte si jídlo, přinesou vám ho, a když už už chcete začít jíst, chytí vás za ruku a oznámí, že pokud jídlo sníte více než deseti sousty, zaplatíte víc, než bylo uvedeno v menu.
Absurdní? Kdepak, u rekola.cz realita. Už před časem jsem zaplatil roční poplatek, seznámen s pravidly a navíc obrněn zkušeností, jezdím s nimi od začátku.
Ale nestačím se divit. Se začátkem sezóny je tu jiná služba, než za jakou jsem zaplatil a s jejímiž pravidly jsem byl seznámen. Už nemůžete jezdit tři hodiny, ale jen jednu. A co víc, přestože jste všechno splnili a máte zaplaceno, na kolo vás stejně nepustí. Musíte najednou zadat ještě i číslo karty a souhlasit s tím, že si rekola budou kdykoli cokoli strhávat - tedy, píší, že budou strhávat poplatek po překročení hodiny, ale s ohledem na výše napsané to může být za týden jinak.
Mezi uživateli už to vře a pan Ježek hasí požár nejhůř, jak může: lže. (”Nove podminky byly v bodech na webu pri koupi clenstvi i prodlouzeni.”)
Většina služeb dělaných s ohledem na zákazníka dokáže s lety zrát jako víno. Ale tady někdo páchá atentát na vlastní kredit… 
Aktualizováno: Rekolisté se vzbouřili hromadně. Rekola musela o den později ustoupit a vrátit předplatitelům 3 hodiny místo jedné.

Žádné komentáře: